skip to Main Content
06-96/200-012 | 06-30/836-2622 axter@axter.hu

A termálfürdőről
A vendégháztól 25 perc sétára található a külföldön is ismert termálfürdő, melynek gyógyhatású meleg vize minősített gyógyvíz, amely mozgásszervi betegségek kezelésére is alkalmas.

A nagy só koncentrációjú nátriumhidrogén-karbonátos és kloridos hévíz, a jódos és szulfidos gyógyvizek csoportjába tartozik. A víz fluoridion tartalma is jelentős. A gyógyvíz összetétele és az orvosi kísérletek alapján idült mozgásszervi betegségek fürdőkezelésére, idült légzőszervi betegségek porlasztásos belélegeztetésére is kiválóan alkalmas. A Strand és Termálfürdő, amely a 400 m2-es gyógymedencén és a rőzsekunyhó inhalatóriumon kívül úszó- és gyermekmedencékkel is rendelkezik, májustól szeptember végéig áll a gyógyulni és üdülni vágyók szolgálatára. A hideg-vizes medence sportolási lehetőséget is nyújt.

A négy hektáros gondozott,tiszta parkosított területen vendégeket 5 db 50 m2-től 400m2-ig terjedő medence várja, melyeknek hőfokuk 24 és 35 C fok között van

Medencék: termálmedence, 2 úszómedence, további 3 medence.
Vízhőmérséklet: 24-35 C fok.
Nyitvatartás: minden nap 9.00-19.00 óráig

Kórházi kezelések
A város kórházában az Érbeteg Rehabilitációs Osztályon több
évtizedes tapasztalat alapján történik a végtag keringési zavarokban szenvedő betegek speciális szénsavgázfürdő kezelése.
Fizikoterápia, gyógytorna, orvosi masszázs igénybevételére is van lehetőség.

A kapuvári termál- és gyógyfürdő
A kapuvári termál- és gyógyfürdő
A kapuvári termál- és gyógyfürdő
Back To Top