skip to Main Content
06-96/200-012 | 06-30/836-2622 axter@axter.hu

A határátkelőtől alig 15 perces autózást követően érjük le Ausztria legnagyobb szabadidőparkját mely a maga 140 000 négyzetméteres területével Ausztria legnagyobb szabadidőparkja. A csodálatos természeti és kultúrtáj közepén négy különböző élményterületen, a „Kalandvárban“, a „Meseerdőben“, a „Kalandszigeten“ és a „Tanyán“ mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szórakozást. körhinta, hullámvasút és pálya, valamint mászó kaland mind arra várnak, hogy kicsi és nagy felfedezők kipróbálják!

Míg a család kalandra éhes része a számtalan attrakcióval szórakozik, amit részben már a legkisebbek is használhatnak, azok, akik inkább egy kis ejtőzésre vagy kikapcsolódásra vágynak, sétálhatnak az erdőben és a vadasparkban. A meseerdőben tett sétán a szülők és a nagyszülők megmutathatják a gyerekeknek, melyik meséket ismerik, és ha szeretnének, kicsik és nagyok együtt énekelhetnek az animációs zenei show-kon.

Aki ellátogat a családi parkba, mindig új élményekben és izgalmakban lesz része, mert minden szezon elején meglepik látogatóikat valamilyen eredeti újdonsággal.

A vendégeket 2010-ben is szenzációs kalandok várnak mindenkit A mókás erdei futam nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy vaddisznók és rókák hátán galoppozzunk. Ezt semmi esetre sem szabad kihagy !
Miközben a vadasparkban megfigyelhetőek a honos vadállatokat, csodálatosan ki lehet kapcsolódni, éppúgy, mint az aranyos kis törpekecskék között az állatsimogatóban! Ők különösen örülnek, ha állateleséges zacskót is, visznek magukkal és a kezükből ehetnek.

Mesepark Ausztriában
Back To Top